Damir Krsticevic, Ministri i mbrojtjes i Kroacise, ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Ме 5 shkurt 2019, ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze ishte ministri i mbojtjes i Kroacise, Damir Krsticevic. Ai ne nje atmosfere te ngrohte e shqyrtoi ekspoziten e muzeut dhe u nenshkrua ne librin e pershtypjeve.