Директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза на отворањето на изложбата „Together“

Со покана од Амбасадата на Република Бугарија, директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје, Насер Цури, беше присутен на отворањето на изложбата „Together“ која се одржа во новоотворените простории на Културен Информативен Центар на Република Бугарија во Скопје. Тој беше пречекан од директорката Антонија Велева.