Известување за неработен ден во НУ „Спомен куќа на Мајка Тереза“

Известување за неработен ден во НУ „Спомен куќа на Мајка Тереза“

 

Во петок 15.06.2018 година, заради државниот празник Рамазан Бајрам, нема да работиме.
Но затоа, искористете го претстојниот викенд за посета на нашиот музеј! Во сабота и недела вратите на нашиот музеј ќе бидат отворени од 9 – 14 часот.