Изложба Мајка Тереза – Светица од Скопје, Светица на светот

По повод 20 години од упокојувањето и една година од канонизацијата на Мајка Тереза, НУ Спомен куќа на Мајка Тереза Ве поканува на изложбата Мајка Тереза – Светица од Скопје, Светица на светот.

Свечено отворање во 19:00 часот на 04.09.2017 (понеделник) во НУ Спомен куќа на Мајка Тереза.