Мими Кодели на посета на Спомен куќа на Мајка Тереза

Мими Кодели, пратеничка од Албанија, ја посети Спомен Куќа на Мајка Тереза. Таа беше пречекана од директорот на Спомен куќата, Ариан Асланај кој и ја претстави постојаната поставка на музејот.