Најмалите по стапките на Мајка Тереза / Me te vegjelit pas misionit te Nenes Tereze

Најмалите по стапките на Мајка Тереза!
Радосни сме за денешната посета на дечињата од градинката „Детска радост“ од општина Гази Баба. Веруваме дека ликот и делото на Мајка Тереза ќе бидат инспирација во нивните животи.
Благодариме за посетата!
——————————-
Me te vegjelit pas misionit te Nenes Tereze!
Jemi te lumtur per viziten e juaj femij nga Foshnjorja “Detska Radost”prej komunes Gazi Babe. Besojme se misioni i Nenes Tereze do te jete inspirim ne jeten tuaj.
Ju faleminderit per viziten!