Одбележувањето на 22 годишнината од смртта на Мајка Тереза

На 5ти септември се одбележаа 22 години од смртта на Мајка Тереза. Директорот на Спомен куќата на Мајка Тереза во нејзина чест заедно со вработените положија цвеќиња пред нејзиниот споменик на улица Македонија.