Следете не’ на Инстаграм и Твитер

Драги посетители, отсега можете да не’ следите на Инстаграм и Твитер.

Бидете поврзани со нашиот музеј преку овие социјални мрежи.

memorialhouse.motherteresa.sk

twitter.com/memorialhousemt