Честит Рамазан Бајрам

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза им го честита Рамазан Бајрам на сите верници од муслиманска вероисповед.

Со искрени желби за добро здравје, благосостојба, љубов и убави и среќни мигови.