Ambasadori i Kosoves ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Me 13 shkurt, 2019, ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze ishte ambasadori i Kosoves z. Gjergj Deda, i shoqeruar nga nje delegacion nga Hamburgu, Gjermani dhe ekipin e z. Gjon Berishes, kontribues i madh per kauzen shqiptare, sidomos ne Kosove. Ata u priten nga drejtori i Shtepise i cili u prezantoi ekspoziten e muzeut. Ne i falenderojme per viziten, ishte nje nder dhe kenaqesi per ne.