Ambasadori i Republikes se Kosoves ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Me 6 korrik 2022, ambasadori i ri Republikës së Kosovës z. Florian Qehaja dhe Kryetari i Odës ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore z. Nebi Hoxha e vizituan Shtëpinë memoriale të Nënës Terezë.

Ata i priti drejtori Naser Curri i cili prezantoi punën e Shtëpisë memoriale dhe ekspoziten e përhershme të galerisë. Gjithashtu u bisedua për bashkpunim të përbashkët të mëtejshëm profesional.