ИЗВЕСТУВАЊЕ

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза официјално се враќа на старото работно време. Музејот е отворен за посета секој ден.... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради полицискиот час, НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, во периодот од 6ти до 20ти април 2021 година ќе работи... View Article

Завршна сметка 2020

SPD_Budzetski_korisnici 787 2020 SPD_Budzetski_korisnici 603 2020 DE_Budzetski_korisnici (1)787 2020 DE_Budzetski_korisnici (1)603 2020 BS_Budzetski_korisnici-603 2020 BS_Budzetski_korisnici 787 2020 BPR_Budzetski_korisnici 787 2020... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани посетители,   Започнувајќи од денес (03.07.2020), НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, е повторно отворена за сите посетители. Поради... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза следејќи ги препораките на Владата на РСМ за избегнување на поголеми јавни собири, ќе... View Article

Завршна сметка – 2019

BPR_Budzetski_korisnici 6032019 -1 BPR_Budzetski_korisnici 787 2019 -2 BS_Budzetski_korisnici 787 2019 -3 BS_Budzetski_korisnici-603 2019 -4 DE_Budzetski_korisnici (1)603 2019 -5 DE_Budzetski_korisnici (1)787... View Article