Почитувани посетители

Почитувани посетители,   Започнувајќи од денес (03.07.2020), НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, е повторно отворена за сите посетители. Поради... View Article

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза следејќи ги препораките на Владата на РСМ за избегнување на поголеми јавни собири, ќе... View Article

Донација

Донација на завеси за НУ Спомен куќа на Мајка Тереза од страна на Организација на жени Битола