Delegacion nga SHBA në vizitë të IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup

Ме 20 shtator në vizitë te IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup ishte delegacioni nga Shams Family Foundation dhe education, Focused Foundation nga Teksasi – SHBA, si dhe përfaqësues nga UEJL.