Dimitris Avramopulos на посета на Спомен куќа на Мајка Тереза

Dimitris Avramopulos ја посети Спомен куќата на Мајка Тереза. Тој беше пречекан од директорот на Спомен куќата, Ариан Асланај кој му ја претстави постојаната поставка на музејот.