Dy trëndafilët e Jezusit

IN Shtëpia përkujtimore e Nënës Terezë – Shkup, me kënaqësi të madhe Ju njofton për ekspozitën ndërkombëtare që dë të organizohet së shpejti, ” Dy trëndafilët e Jezusit ” , e cila do të hapet më 07.06.2022, në katedrallën Shën Pjetri në Lizje, në Francë. Kjo ekspozitë është përkrahur edhe në programin vjetorë për projekte me interes nacional në kulturë, për vitin 2022.

Në hapjen solemne do të merr pjesë ambasadorja e RMV-së në Francë, znj. Jadranka Çaushevska – Dimov, si dhe kryetari i qytetit Lizje.

Ekspozita do të jetë e hapur për vizitorët prej datës 07.06. deri më 17.06.2022.