Fotografi nga hapja e ekspozitës „Nënë Tereza – shenjtore nga Shkupi, shenjtore e botës“ në Qendrën Kulturore “Tosho Arsov” në Vinicë

Fotografi nga hapja e ekspozitës „Nënë Tereza – shenjtore nga Shkupi, shenjtore e botës“ е kushtuar jetës dhe veprës së humanistes së madhe Nënë Terezës në Qendrën Kulturore “Tosho Arsov” në Vinicë.