Konferenca e pare per shtyp me rastin e ardhjes se papes Francisk ne Maqedoni

Me 21 mars 2019, ne Shtepine memoriale te Nenes Tereze u mbajt konferenca e pare per shtyp me rastin e ardhjes se papes Francisk ne Maqedoni. U shperndan detajet e para oficiale rreth ngjarjes si dhe agjenda e papes per 7 maj 2019. Per me shume informacione rreth vizites apostolike te papes mund te vizitoni www.papa.mk