Kryetari i parlamentit te Republikes te Shqiperise e vizitoi shtepine memoriale te Nenes Tereze

Sot me 10 dhjetore 2018 shtepine memoriale Nena Tereze ne Shkup e vizitoi kryetari i Parlamentit te Republikes te Shqiperise Z.Gramoz Ruqi.Ai u prit nga drejtori i shtepise memoriale Nena Tereze Z.Arian Asllanaj i cili me kete rast i prezentoi orendin, ekspoziten e muzeut. Duke i faleminderuar per viziten ne muzeun e vetem ne bote per Nenen Tereze, Z. Ruqi potencoi qe Skenderbeu dhe Nena Tereze jane URE permes te cileve Shqiptaret lidhen me civilizimin Europian dhe Krishterizmin. Ne fund te takimit drejtori Asllanaj kryetarit te parlamentit i dhuroi filigran i argjent
me figuren e Nenes Tereze.