Ministri i kultures z. Asaf Ademi ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Sot u be hapja e galerise pas vizites se ministrit te kultures z. Asaf Ademi. Ministri shprehi kenaqesi prej puneve sic jane ornamentet e reja, lyerja e objektit, ndricimi me reflektor te ri, ndryshimi i fotografive dhe kornizave te vjetra me te reja, sanimet ne kapelen, pastrimi i dritareve, sanimi i kulmit dhe sanimet e ndryshme jashte shtepise.
Gjithe keto risi behen per 10 vjetorin e shtepise dhe per ardhjen e papes Francisk ne Shkup, per te cilin do te mbahet pres konference pas 7 majit.
Ministri shprehi mirenjohje dhe na deshiroi sukses ne punen e metutjeshme dhe shprehi perkrahjen dhe mbeshtetjen nga ministria e kultures si dhe mbeshtetjen personale te tij.