NJOFTIM

Të nderuar vizitorë,
Duke filluar nga sot (3 korrik 2020), IN Shtëpia Përkujtimore e Nënë Terezës është rihapur për të gjithë vizitorët. Për shkak të madhësisë së hapësirës së galerisë, do të lejohen 5 vizitorë. Gjatë vizitës në muze, ju lutemi ndiqni masat dhe rekomandimet për mbrojtjen dhe parandalimin e koronavirusit (KOVID 19).