Nxenesit e SHMQSH „Zef Lush Marku“ ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Me 21 mars 2019, Ambasada e pare e femijeve, Megjashi, organizoi nje aktivitet shkollor „Paqja fillon me buzeqeshje“ ne te cilen moren pjese nxenesit e SHMQSH „Zef Lush Marku“. Nxenesit vizituan Shtepine memoriale te Nenes Tereze ku i priti drejtori Arian Asllanaj i cili u prezantoi ekspoziten e muzeut, si dhe jeten dhe punen e Nenes Tereze. Ne i falenderojme ata per viziten me shprese qe do te kemi edhe bashkepunime tjera ne te ardhmen.