Pres konference me rastin e ardhjes se Papes Francisk ne Republiken e Maqedonise se Veriut

Me 24 prill ne Shtepine memoriale te Nenes Tereze u mbajt pres konference ne te cilen u shperndan informacione per viziten e Papes Francisk ne Republiken e Maqedonise se Veriut. Ne konference moren pjese kryeministri Zoran Zaev, sekretari shteteror Viktor Dimovski dhe peshkopi Kiro Stojanov.