Robert Allagjozovski në vizitë të IN Shtëpia përkujtimore e Nënë Terezës – Shkup

Sot në vizitë të IN Shtëpia përkujtimore e Nënë Terezës – Shkup ishte Robert Allagjozovski, Koordinator Nacional për Ndërkulturalizëm, Një shoqëri, Zhvillim të Kulturës dhe Bashkëpunim Ndërresor.
Ai u prit nga drejtori i institucionit, Naser Curri, me të cilin zhvilluan një takim të shkurtër ku u bisedua për bashkëpunim në të ardhmen.