Student nga University of South-East Norway ne vizite te IN Shtepia perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup

Një grup studentësh dhe profesorësh nga University of South – East Norway, e vizituan Shtëpinë përkujtimore të Nënës Terezë – Shkup, ku nga më afër u njoftuan me personalitetin dhe veprën e Gonxhe Bojaxhiut – Nënës Terezë.