Xvonimir Atletic ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze

Ne vizite te Shtepise memoriale te Nenes Tereze sot ishte Xvonimir Atletic, fotograf profesional nga Kroacia. Ai per here te pare e takon Nenen Tereze ne vitin 1977 dhe qe nga ajo kohe takohen edhe disa here duke e shoqeruar ate ne udhetime ne Kroaci dhe Indi dhe duke e dokumentuar jeten dhe punen e saj. Ketu qendron para fotografive te tij te ekspozuara ne galerine e Shtepise memoriale te Nenes Tereze ne Shkup.