Обележувач за книги со медалјонче Мајка Тереза

15

„Правете обични работи со исклучителна љубов“ е мислата на Мајка Тереза на која можете да се потсетувате додека ги читате омилените книги. Уникатни обележувачи за книги изработени од текстил со прикачено медлјонче со ликот на Мајка Тереза.

 

Карактеристики на сувенирот

Изработка: Текстил и бронза
Димензии: 24х4,5 цм
Цена: 240 денари