Делегација од САД во посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза -Скопје

На 20ти септември во посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје беше делегација од Shams Family Foundation and education, Focused Foundation од Тексас – САД, како и претставници од УЈИЕ.