Директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза-Скопје на средба со главниот уредник на Радио Скопје, програма на албански јазик

Денес директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза-Скопје, г. Насер Цури, имаше една пријателска средба со главниот уредник на Радио Скопје, програма на албански јазик г-ѓа Валбона Зунче Паjазити, за подлабочна соработка.