Директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје поканет на панел дискусија

Во просторите на Универзитетот „Мајка Тереза“ – Скопје, директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје, г. Насер Цури, беше поканет на панел дискусија каде што говореше амбасадорот на Република Косово во Скопје. Тема на разговор: „Билатералните односи меѓу двете држави“.