Сувенирницата се наоѓа на самиот влез на НУ „Спомен куќа на Мајка Тереза“

Во неа можете да пронајдете богата понуда на сувенири: сувенири со ликот на Мајка Тереза; сувенири инспирирани од културното наследство на Македонија; книги за животот и делото на Мајка Тереза; ковани пари за колекционери, разгледници и друго.

Работно време:

понеделник до петок 09 – 20 часот

сабота 09 – 14 часот

Контакт:

(+389) 3296-086