ИЗВЕСТУВАЊЕ

НУ Спомен куќа на Мајка Тереза официјално се враќа на старото работно време.

Музејот е отворен за посета секој ден.

Понеделник – Петок 09-20 часот

Сабота – Недела 09-14 часот

Последниот посетител влегува 15 минути пред крај на работното време.

При посета на музејот ве молиме почитувајте ги мерките и препораките за заштита и превенција од корона вирусот (КОВИД 19).