Интервју на директорот Насер Цури за РТВ Црна Гора.

Интервју на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје, Насер Цури, за емисијата “Мозаик” со Дијана Дукај на РТВ Црна Гора.