Интервју на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје за ТВ1 – Косово

Денес директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје, Насер Цури, даде интервју за ТВ1 – Косово на кое зборуваше за историјатот на Спомен куќата.