Информација за посетителите

Почитувани посетители, заради големата фреквенција на туристи и потребата од одржување на музејот, ве информираме дека отсега галеријата ќе биде повремено затворена во текот на денот заради чистење во следните термини:

11:00-11:15

13:00-13:15

15:00-15:115

17:00-17:15

Тоалетите ќе бидат затворени од 13 – 14 часот и од 19-20 часот

Однапред ви благодариме за трпението!