Магнет и обележувач за книги со македонски мотив и медал Мајка Тереза

Магнет/обележувач за книги со рачно изработен дезен со македонски мотив и медал со ликот на Мајка Тереза.
Изработка: Здружение на жени домаќинки од Скопје.