Министерот за Европа и за надворешни работи на Албанија, Игли Хасани, во посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје

Министерот за Европа и за надворешни работи на Албанија, Игли Хасани, во посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје.