Министерот за информатичко општество и администрација во посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје

На 17ти октомври НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје ја посети министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити. Тој беше пречекан од директорот на институцијата, Насер Цури, кој му ја претстави постојаната поставка на музејот и разговараа за соработки во иднината.