Мinistri per Evrope dhe punet e jashtme te Shqiperise, Igli Hasani, ne vizite te IN Shtepia perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup

Мinistri per Evrope dhe punet e jashtme te Shqiperise, Igli Hasani, ne vizite te IN Shtepia perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup.