Портрет на Мајка тереза во срма (рачна изработка)

17

Со техниката филигран изработен од конец од срма се прикажуваат најразлични форми кои се типични за македонската народна традиција.

Карактеристики на сувенирот

Изработка: Срма во рамка
Димензии: 15,6х13 цм
Цена: 700 ден.