Плочки од муранско стакло со мисла од Мајка Тереза

13Плочки од муранско стакло со ликот на Мајка Тереза и нејзина мисла на 10 јазици: македонски, англиски, хрватски, италијански, албански, германски, шпански, француски и словенски.

 

Карактеристики на сувенирот

Изработка: Муранско стакло
Димензии: 6×10 цм
Цена: 360 ден