Посета на директорот на Спомен куќа на КИЦ на РСМ во Бугарија

Посета на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје, г. Насер Цури, на КИЦ на РСМ во Бугарија.

На посетата се придружи и г.ѓа Агнеза Руси Поповска, амбасадор на РСМ во Бугарија, и се разговараше за реализација на заеднички проекти за наредната година.