ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани посетители,

 

Започнувајќи од денес (03.07.2020), НУ Спомен куќа на Мајка Тереза, е повторно отворена за сите посетители. Поради големината на галерискиот простор ќе бидат дозволени по 5 посетители. При посета на музејот ве молиме почитувајте ги мерките и препораките за заштита и превенција од корона вирусот (КОВИД 19).