Презентација на фотографии од Мајка Тереза со светски познати личности

26 август 2015

Презентација на фотографии од Мајка Тереза со светски познати личности (папата Јован Павле II, кралица Елизабета, принцот Чарлс, Далај Лама, Јасер Арафат, Едвард Кенеди, принцеза Дијана, сестра Нирмала) откупени од новинската агенција Associated press. Фотографиите ќе бидат дополнети со цитати од познатите личности посветени на Мајка Тереза.