Промоција на песна посветена на Мајка Тереза

Како дел од активностите на манифестацијата „Денови на Мајка Тереза“, на 29 август, во НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје беше промовирана песна и видео материјал посветен на Мајка Тереза.