Ректорот на Универзитетот “Мајка Тереза”-Скопје, г. Изет Зеќири во посета на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза

Денес, на посета на НУ Спомен Куќа на Мајка Тереза – Скопје, беше Ректорот на Универзитетот “Мајка Тереза”-Скопје, г. Изет Зеќири. На средбата со директорот г. Насер Цури се разговараше за повеќе работи, посебен акцент се стави начинот и можностите за соработка меѓу институциите.