Средба на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза-Скопје со министерката за култура

Денес директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје имаше средба со министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска. На средбата се разговараше за проектите кои се планирани да се реализираат во 2023 година и проблемите со кои се соочува институцијата.