Средба на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза-Скопје сo директорката на ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј”

Пријателска и професионална средба на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје, г. Насер Цури со директорката на ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј” г.ѓа Даница Стојанова.