Средба на директорот на НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје со продеканот на ФДУ, Бесфорт Идризи

Денес, НУ Спомен куќа на Мајка Тереза – Скопје ја посети Бесфорт Идризи, продекан на Факултет за драмски уметности – Скопје. Тој имаше средба со директорот на институцијата со кого разговараа за соработка во сферата на драмското творење.