Крст „Распетие Христово“

Карактеритики на сувенирот 

Изработка:

Крст „Распетие Христово“ – Манастир св. Ѓорѓи Полошки 1584, Кавадарци

Рачна изработка – кованица од месинг

Димензии:

30,5cm  x  27,5cm

Цена:

2500ден.